DigITre – järjestelmät jiiriin ilman jäykkää jargonia Nokia Arenalla | TSCEC
Tampere Smart City Expo & Conference

DigITre – järjestelmät jiiriin ilman jäykkää jargonia Nokia Arenalla

Tiedote  05.05.2022

ICT-alan uusi ammattitapahtuma, Tampereen Messut -konsernin DigITre, järjestetään 14.–15. kesäkuuta Tampereen uudella kruununjalokivellä, Nokia Arenalla. Messukokonaisuus on ensimmäinen lajiaan uuden ajan modernilla tapahtuma-areenalla. DigITre järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Messujen yhteydessä koetaan ainutlaatuinen startup-tapahtuma älykkään yhteistyön edelläkävijän ArcticStartup Media Oy:n liidaamana. Ilmoittautuminen tapahtumakokonaisuuteen on avoinna.

Kesäkuu 2022 digittää Tampereella älykkäämpänä kuin koskaan, kun ICT-alan uusi ammattitapahtuma DigItre saa sijansa huippumodernilla Nokia Arenalla. Tulevaisuus on läsnä huippuluokan keynote-puhujien, ajankohtaisen ohjelman, upeiden näytteilleasettajien sekä kiinnostavimpien tuotteiden ja palvelujen viehätysvoimalla kahden inspiroivan messupäivän mitan.
− Olemme todella innoissamme tästä mielettömästä kattauksesta, jonka DigITre ja Tampere Smart City Week konferenssi ja expo -kokonaisuus kesäkuussa komealla Nokia Arenalla tarjoilee!. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi digin, datan ja älykkäimpien ratkaisujen vuoden ykköstapahtumaan, sanoo tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Älykäs ja innovatiivinen tapahtumakokonaisuus 14.–15. kesäkuuta 2022

DigITre on uusi ICT-alan ammattitapahtuma, jonka teemoina vuonna 2022 ovat tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut. DigITre verkostoi yrityksille oikeat kumppanit sekä päivittää alan ja tekijöiden ammatilliset kovalevyt. Nokia Arenalla esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet. Tapahtumassa verkostoidutaan, oivalletaan ja kohdataan lähestyttävästi, ilman jäykkää jargonia.

Ainutlaatuinen startup-tapahtuma Arctic15 x Tampere ottaa sijansa tapahtumakokonaisuuden keskiviikossa 15.6.2022. Arctic15 on ensiluokkainen kohtaamispaikka startup-yrittäjille, sijoittajille, yrityksille ja medialle. Startup-tapahtuman tuottaa ArcticStartup Media Oy, ja se toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa. Tutustu ja ilmoittaudu: arctic15.com/arctic15-tampere-2022/

Älykaupunkikehityksen kansainvälinen TSCW konferenssi ja expo järjestetään 14.−15.6.2022, teemoinaan muun muassa älykäs joukkoliikennejärjestelmä älykkäässä kaupunki-infrastruktuurissa, ilmastoneutraaliuden saavuttaminen kestävyysajattelulla, digitaalinen vallankumous, tietoturva ja turvallisuus digipalveluissa sekä älykkään datan saattaminen liiketoiminnaksi.

Ilmoittautuminen on avoinna

Ainutlaatuisen ja odotetun, Nokia Arenan ensimmäisen messutapahtumakokonaisuuden kävijäilmoittautuminen on avoinna koko kevään: digitre.fi/fi/rekisteroidy/. Tutustu monipuoliseen, inspiroivaan ohjelmaan: digitre.fi/fi/kavijalle/ohjelma/ sekä upeiden näytteilleasettajien ja kumppaniemme kolumneihin sekä ajankohtaisimpiin uutisiin: digitre.fi/fi/messuinfo/uutiset/ ja tscw.fi/ajankohtaista/.

DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden. Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa.

Lisätiedot: www.tscec.fi, #digitre, www.tscw.fi, #tscw2022

DigITre / Tampereen Messut -konserni
Sami Siurola, projektipäällikkö, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081